Tiktok Tiktok Pinterest Twitter Youtube Facebook Instagram Location Close Close alternate Search Arrow Heart House Double Arrow cardboard Print Burger
45 3271 9718 - Vi står klar til at hjælpe dig via e-mail ([email protected]) eller telefon 9-17 mandag-fredag
Kundeservice åben
Nyhedsbrevstilbud : -15% på din første ordre uden minimumskøb

Alt til jul

Alle de bedste juleting samlet på ét sted

Der er noget helt fantastisk ved at fejre jul med familien eller vennerne. Man kan mærke at der bliver gjort noget ekstra ud af både den flotte julepynt, men også, træet og selvfølgelig de kære julekostumer. Kostumerne til jul bliver brugt forskelligt i alle familier, det er det der gør det så spændende! Der er nogen for hvem et julemandskostume er perfekt til at skabe den perfekte stemning og illusion til juleaften. Der er mange forskellige slags julemandskostumer: De gammeldags bløde julemandskostumer, flotte julemandsjakkesæt og selvfølgelig både de blå og røde julemandskostumer. Der er også mange der vælger at klæde sig ud til julefester og julefrokoster. Til dem har vi valgt at få fat i et kæmpe udvalg af julekjoler, julenissekostumer, alfekostumer, snemandskostumer og meget, meget mere.

Er du klar til juleaften?

Det er jul, mørket kommer tidligt på eftermiddagen, og man glæder sig over at have mulighed for at pynte sit hjem op med julepynt, for at skabe den helt rigtige stemning. Igen, der er mange måder at dekorere sit hjem på? Ud over det skønne juletræ og de flotte juletræsdekorationer, så skal man selvfølgelig også hænge kravlenisser op til at gå og nyde. Man må heller ikke glemme de små snemænd, og nisserne og krybbespillet! Det er alt sammen med til at hjælpe med at nyde den dejlige juletid og forventningens glæde. Hvad er din yndlingsting ved julen? Er det oppyntningen af stuer og køkken, er det at dekorere juletræet eller er det bordpynten til juleaften? Vi har alt fra den gængse og mere interessante julepynt til juleduge, tallerkener, krus og centerdekorationer til dit julebord. Lige meget hvad, så er vi sikre på at du kan finde det hos Vegaoo.dk. Og glem ikke nissehuen!


Er det din tur til at afholde julefesten eller julefrokost?


Årstiden er kommet. Det er julen – og julefrokosternes fest. Det er en sjov tid hvor man kommer godt ind på livet af kolleger, familie og venner. Det sjoveste vi kender her hos Vegaoo.dk er at holde fester, specielt julefester med et sjove temaer. Her har man mulighed for at vælge imellem superheltekostumer til julefesten, her i blandt de ægte julesuperhelte! Det kan også være at I går efter den traditionelle juleopstilling med julemand, julemandens kone, rensdyr, nisser og snemænd? Eller et krybbespil med de 3 vise mænd, får, Maria, Jesus og den lille. Der er masser af muligheder. Vi har også hørt om jule-zombiefester! Vi glæder os til at se jer derude til de danske julefester!

vis mer
FILTRÉR

Dine valg :

Vi har modtaget din anmodning.