Tiktok Tiktok Pinterest Twitter Youtube Facebook Instagram Location Close Close alternate Search Arrow Heart House Double Arrow cardboard Print
45 3271 9718 - Vi står klar til at hjælpe dig via e-mail ([email protected]) eller telefon 9-17 mandag-fredag
Kundeservice åben
🎁 Alle vores tilbud er her! 🎁

Nytårskostumer, Nytårstilbehør og Nytårsdekorationer

Så blev det endelig nytår!

Årets nytårs-galla!

Vi glæder os hvert år til det næste nytår, til fejringen sammen med vennerne, til stemningen og til de sjove udklædninger. Sjove udklædninger? Ja, vi nyder at klæde os ud hvert år. Det gør at festen ikke bare er indgangen ind i det nye år, men også muligheden for at have en sjov kostumefest. Hvad er så nytårskostumer? Jo, vi har prøvet flere sjove temaer; alt fra en tidsrejse-fest, hvor gruppen starter ud som stenaldermennesker, senere bliver middelalderfolk, derefter 70’er og 80’er, skåler nytåret ind i almindeligt festtøj og fester resten af natten som fremtidsmennesker. Det er en rigtig sjov måde at nyde aftenen på og udfordrer dine gæster!

Pynten til det store nytårsbord

Det kan også være at I har en tradition om at nytåret er en gallafest. De flotte jakkesæt og skønne kjoler der får folk til at føle sig glade og smukke. Hvad skal du have på i år? Hvis du mangler noget at tage på, har vi en stor samling smukke kjoler i vores kategori ’Nytår’. Der finder du også det perfekte tilbehør til kostumerne: smykker, hårpynt og sminke. Der er også nogen der tager det videre og laver et egentligt Charleston-tema til deres nytår. Der giver kostumerne og udklædningen dét mere kant. Det betyder at man kan have de lidt mere udfordrende kjoler og tilbehør på. Kvinderne kan have hårnet, hatte og smykker, mens mændene har mulighed for cigarer, hatte og overskæg. Der er fantastisk mange muligheder for at gøre nytåret til en fest man husker. Vi har købt stort ind, så har kunne presse priserne og kan tilbyde jer en masse forskellige nytårskostumer til rigtig gode priser.
Du har sørget for den lækre mad, gæsterne ved at de skal komme udklædt og fyrværkeriet er planlagt. I har selv fundet de bedste kostumer til nytår og glæder jer allerede til at klæde om. Nu gælder det om at gøre stuen og bordet klar til nytåret. Vi har et stort udvalg af nytårspynt til billige priser! Der er et stort udvalg af nytårsduge, serpentiner, glimmer og konfetti til at skabe dynamik på bordet. Samtidig har vi også masser af sjove hatte og tudehorn til deltagerne. Det er jo trods alt nytår! Vi plejer selv at lægge både fløjter og pusterør med papirkugler på bordet, det er altid sjovt – specielt når der er børn med til festen. Der skal også være mulighed for underholdning og spil, så vi har købt stort ind så vi er sikre på at I får en fest!
vis mer
see more
FILTERS

Dine valg :

Vi har modtaget din anmodning.