Kontakt os
 Kundeservice åben  Mere information
 
 
 
 

Kontakt os på vores mail [email protected] - Vi svarer tirsdag, torsdag og fredag

 
 
 
 
Returnering

14 DAGES RETURRETHvis din pakke er forsinket,  og du derfor vil modtage pakken for sent:

Du bedes kontakte leverandøren Postnord/DHL med trackingnummer. Du modtager trackingnummer når pakken er afsendt, hvis du ikke har modtaget det, så vent venligst til at vi sender pakken.

Fortæl Postnord/DHL at du nægter at modtage pakken, og at den skal returneres til afsender. Dermed vil pakken blive sendt tilbage til os, og vi refunderer bestillingen. 

Hvordan returnerer jeg et produkt?

 

1. Du skal være sikker på at produktet er helt og at det returneres i sin originale emballage inklusivt evt. produkt billede (Du må selvfølgelig gerne prøve kostumet). 

 

2.  Gå til "Min Konto"

 

Klik på Returner og derefter Lav en returnering ved den bestilling din returnering angår.

Klik derefter på Ny retur. Afkryds de produkter som skal returneres

 

3. Vælg derefter mængden som skal returneres samt årsag til retur og bekræft derefter.

 

4. Print derefter returlisten og sæt den fast på kassen, har du ingen printer kan du også blot skrive dit fulde navn og retur nr på en seddel og sætte udenpå pakken! (kunden står for returneringsomkostningerne).

 

5. Send pakken til nedenstående adresse og husk at få et tracking nr på din returpakke. Vi laver en tilbagebetaling så snart pakken er modtaget og hvis købsvilkårerne er overholdt. Vores returlager kører ikke ud og henter pakker på forskellige pakkeshops! Pakken skal afleveres til vores lager på nedenstående adresse.

 

6.  Send din trackingkode (trackingkode får du hos den udbyder du vælger at sende pakken retur med) på din returpakke til os på [email protected]

 

OBS! Vi modtager ikke SMS-anvisninger på vores kundeservice telefonnummer. Vi kan modtage via email.
Returpakker skal sendes i dagtimerne! Det vil sige at fragt med fx DAO ikke godtages, da leveringen foretages i nattetimerne.

 

Pakken skal sendes til: 

SHOPRUNBACK DK / JADEO-DéguiseToi

Nordager 28

6000 Kolding

Denmark

 

For at skynde på returprocessen kan du sende et billede af din forsendelseskvittering med et sporingsnummer eller leverandørens sporingsnummer på [email protected]

 

Luk vinduet
Modtag fordele
10%*
Tilmeld dig
vores nyhedsbrev