32 71 97 18
 Kundeservice åben  Mere information
 
 
 
 

Kundeservice har åbent mandag til torsdag 9:00-13:00 & 14:00-17:00

 
 
 
 
Købsvilkår

 

 

Vilkårene der bliver præsenteret nedenfor er modificeret 20/08 2019.

 

 

Dette dokument er kendt som de almene forretningsvilkår og definerer de vilkår som gælder for salg mellem en part som vil gøre et køb på websiden Deguisetoi.fr herfra kaldet ’kunde” og den anden part, virksomheden JADEO FRANCE SASU som residerer på 45 Rue Santoyon, Saint Quentin Fallavier 38070, registreret hos RCS i Vienne under nummer 500 375 795, SASU med en kapital på 60.000 €, og momsregisternummeret i Frankrig FR17500375795, kaldet ”Vegaoo.dk”.

 

 

Virksomheden JADEO FRANCE SASU kan når som helst ændre disse vilkår. Kunden vil blive underrettet om karakteren af disse ændringer så snart de lægges ud på www.vegaoo.dk. Forandringerne træder i kraft en dag efter at de publiceres på hjemmesiden. Kun de vilkår der kommer den dag offentliggøres. Vilkårene præsenteres for kunden, når kunden afgiver en ordre, og kunden skal acceptere vilkårene, før ordren er bekræftet.

 

 

 

Juridisk information

 

Siden www.vegaoo.dk lavet af virksomheden JADEO FRANCE som har deres adresse på 45 rue de Santoyon, 38070 St Quentin Fallavier.

SASU (Société par Action Simplifiée Unipersonnell) med kapital på 60.000 €

Registreret hos RCS Vienne under nummer 500 375 795 000 35

Momsregistreringsnummer FR17500375795

Telefon: 32719718

E-post: [email protected]

Vores rådgivere er tilgængelige mandag til fredag 09.00 – 17.00.
Ansvarlig for publikationer: Sylvain Ferreira i egenskab af direktør for JADEO FRANCE SASU.

Webhotel: Alter Way

Hovedkontor: 1 rue Royale, Bat D, 227 Bureaux de la Colline, 92219 Saint-Cloud, France

 

 


I. Vores priser

Alle produktpriser vises i DKK og inkluderer moms men ekskluderer fragtomkostninger. Produkterne faktureres udelukkende fra de priser som gælder ved tidspunktet for ordren. Produkterne forbliver Vegaoo.dks ejerskab indtil den fulde betaling er blevet modtaget. Prisen betales i sin helhed i én enkelt betaling.
Priserne på Vegaoo.dk er anbefalede priser som modsvarer distributørernes anbefalede priser. Priserne er ikke udsat for fast rabat og kan fluktuere.
Bestilte produkter og tilbud som findes på websiden Vegaoo.dk gælder ikke produkterne i kategorien ”SUPERTILBUD”. Produkttilbuddene gælder så længe de er synlige på hjemmesiden og så langt lageret rækker.

 

 

 

II. Kvalitetssikring

 

Trusted Shops mærkning

Deguisetoi.fr som er hovedsiden for Vegaoo.dk overholder Trusted Shops-mærkning.

Trusted Shops certifierer e-handelssider ved at kontrollere en liste af kvalitetskriterier inden webbutikken tildeles den europæiske kvalitetsmærkning. Takket være en kombination af returgaranti og Trusted Shops kunde anmeldelser garanteres du en ærlig e-handelsoplevelse.

 

Google Trusted Stores:

Google Trusted Stores er et værktøj udviklet af Google til at lade kunderne tage en del i en online butiks præstation som sikrer orden og kvaliteten af kundeservicen. Vores hovedside og flere af vores søstersider er bedømt til at være under Google Trusted Stores med en flot karakter hvilket garanterer en overskuelig og ærlig hjemmeside. Vi arbejder for en snarlig certificering af den danske hjemmeside.

 


III. Bestilling

 

Kontrakten er udformet i lighed med bestemmelserne i civillovgivningen, og gælder fra du bekræfter varekurven efter at have haft mulighed for at ændre den, det vil sige fra der er klikket ved bestillingen. Alle kontrakter udformes på dansk. 

 

Bestilingsprocessen er som følger:

-     Vælg produkter som lægges til i varekurven

-     Vælg leveringsmetode

-     Godkend vilkårene

-     Bekræft varekurvens indehold (første klik)

-     Identificering på websiden www.vegaoo.dk hvis kunden ikke allerede er logget ind.

-     Bekræft leverings- og faktureringsadresse

-     Bekræft bestilling (andet klik)

Kunden får en ordrebekræftelse på mail. Derefter får kunden en mail når pakken sendes og et link til leverandøren så kunden kan følge leverancen.

 

Kunden kan bestille produkter online fra www.vegaoo.dk 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. Vegaoo.dk forbeholder sig retten til at afbryde eller afvise ordrer fra en kunde med hvem der findes en betalingstvist fra en tidligere bestilling eller som udgør en form for risiko. Når kunden laver en bestilling indebærer de at han/hun godkender de priser og produktbeskrivelser som findes tilgængelig. Deguisetoi.fr har forpligtet sig til at tage imod bestillinger på websiden indenfor rammerne for produkternes lagertilgængelighed. Hvis en eller flere produkter er utilgængelige, forsøger Vegaoo.dk umiddelbart at kontakte kunden. Kundens bestilling bliver annulleret og beløbet tilbagebetales. Produktfotoet der vises på hjemmesiden er forsynet af vores leverandører, visse detaljer som farve eller mønster kan variere, men forekomsten af sådanne variationer er meget usædvanlige. Vi beder dig om stadig at læse produktbeskrivelsen. Hvis du modtager et andet produkt end du havde forventet, kontakt os så hurtigt som muligt på +45 32 71 97 18 Vores produkter er udelukkende beregnet til salg, altså tilbyder vi ikke udlejning af kostumer eller tilbehør.

Bemærk at visse produkter kan udgøre en del af en helhed.

Alle aftaler som laves mellem Vegaoo.dk og kunden gemmes i 10 år. Kunden kan derfor når som helst begære en faktura fra en tidligere kontrakt.

 

 


IV. Leveringsvilkår

 

Alle bestillinger som laves på siden Vegaoo.dk fra mandag-fredag (dog ikke helligdage) afsendes dagen efter med forbehold for bekræftelse af betaling. Bestillinger som laves i weekenden, udsendes følgende mandag eller tirsdag.

Kunden kan selv vælge imellem flere forskellige leveringsmetoder.


Læg venligst mærke til om pakken er skadet eller blevet ompakket, i såfald skal du afvise leverancen. Hvis du trods dette vælger at acceptere pakken, tager Vegaoo.dk ikke ansvar for skadede produkter eller produkter som mangler. I en sådan situation skal reklamationen rettes til kureren.

 

 

 

V. Betaling

 

 

      KreditkortVisa, MasterCard, Visa Electron
      Klarna: Op til ca. 750 kr (100€)

      PayPal

 

Betaling foregår med kreditkort, Paypal eller Klarna. OBS! Virksomheder kan ikke betale med fakturaer på nuværende tidspunkt.

 

Paypal

Når du klikker på Paypal, bliver du automatisk taget til Paypal siden, hvor du bliver bedt om at logge ind. Hvis du ikke har en Paypal-konto, vil betaling ikke blive foretaget. I en sådan situation kan du muligvis se din ordre bagefter i din konto med teksten "Afventer betaling". Denne ordre bliver automatisk slettet, hvis ordren ikke er afsluttet af Paypal. Du kan derefter tilføje en ny ordre og vælge en af de andre betalingsmetoder for at afslutte købet.

 

Klarna

Sammen med Klarna AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sverige, tilbyder vi følgende betalingsmuligheder, hvor betaling sker direkte til Klarna:

Du finder flere oplysninger om Klarna her og kan læse deres servicevilkår her.
For at vi skal kunne tilbyde Klaren betalingsopsætninger, skal vi dele dine oplysninger. Dataene deles kun, hvis du vælger en af Klarens betalingsløsninger og bruges sammen med den vurdering, der er foretaget for at afgøre, om du kan handle. De data, der hentes, er navn, adresse, e-mail-adresse, telefonnummer, betalingshistorik og ordreoplysninger som betalingsindstillinger, forsendelsesmetoder og ordreindhold. Brugen af disse data styres i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning og Klarnas privatlivspolitik.

 

 

Vegaoo.dk forpligter sig til at kontrollere personoplysninger for at kontrollere, at den ansvarlige for betalingen er den samme som den ordre, der er foretaget. Vi gør dette for at mindske risikoen for bedrageri. I en sådan situation vil vores kundeservice kontakte kunden for yderligere oplysninger til verifikation. Ordren annulleres automatisk, hvis verifikationen mislykkes, eller hvis de ønskede oplysninger mangler.

 

Efter 2 dage uden kontakt fra kunden vil Vegaoo.dk automatisk kunne annullere ordren uden mulighed for yderligere krav fra kunden. 
Vegaoo.dk vil uden videre kunne annullere en ordre direkte hvis flere risikofaktorer er til stede - og vil kunne nægte kunden at bestille 
produkter.

 

 

For din sikkerheds skyld bruger vi en betalingsløsning der er hostet af vores bank, CIC. Med dette system vil dit kortnummer på intet tidspunkt befinde sig hos os. Datatransaktionerne er alle krypteret og sikret med SSL 3 (Secure Socket Layer). Denne standard er verdensomspændende og er støttet af alle store browsere. 

 

 

 

VI. Produkter

 

1.     Juridisk garanti for at produkterne er i overensstemmelse med gældende lovgivning

Det kræves at sælgeren leverer et produkt som er i overensstemmelse med kontrakten og ansvaret for skader ved levering. Sælgeren har også ansvar for skader på grund af indpakning, anvisninger til montering eller installation i sådanne tilfælde tager sælgeren ansvar for dette.

 

Produktet er i overensstemmelse når: 

 

 • Det er velegnet til formålet der normalt er forbundet med et sådant produkt, i dette tilfælde, at produktet skal svare til beskrivelsen angivet af sælgeren, og omfatter de funktioner som sælgeren har forklaret. Produktet skal være svare til det dét køberen med rimelighed kan forvente, givet erklæringen fra sælgeren, producenten eller en repræsentant, navnlig i reklamer eller hvad der fremgår af mærkningen.

 

 • Eller hvis egenskaberne som angives i overenskomst mellem parterene, eller produktet er egnet til det særlige formål køberen har præsenteret til sælgeren der har accepteret.Køberen har ret til at kræve overholdelse af kontrakten. Køberen kan ikke rejse tvivl om konsekvens og påberåbe sig mangler, som han vidste eller ikke kunne ignorere da kontrakten blev oprettet. Det gælder også når der mangler materialer som han selv har mistet.

 

I overensstemmelse med forbrugerloven kan køberen vælge mellem reparation eller udskiftning af produktet i tilfælde af manglende overholdelse. Køber har ret til at kræve at sælgeren afhjælper mangler eller leverer erstatningsvarer hvis dette kan ske uden urimelige omkostninger for sælger.

Ved afgørelsen af om nogen af sanktionerne afhjælpende problemet eller udskiftning af produktet vil medføre urimelige omkostninger for sælger, skal man være opmærksom på betydning af fejlen, hvilken værdi varen ville have haft hvis den var fejlfri, eller om andre ændringer skulle kunne fuldføres til lavere omkostning for sælgeren og uden væsentlig ulempe for køberen.


 

2.     Garanti for værende fejl

Garantiperioden gæller når fejl anses for at eksistere, hvis varerne under den angivne periode opbevares under den aftale som forpligtelsen dækker. Første afsnit gælder ikke, hvis det er sandsynligt, at forværringen skyldes en ulykke eller hændeligt uheld, uagtsomhed unormalt brug eller lignende forhold i køberens ende.

Køberen kan ikke kræve at produktet er fejlbehæftet, hvis han ikke har oplyst sælger besked om manglen i rimelig tid efter han opdagede eller burde have opdaget manglen (reklamation).

Hvis køberen ikke indenfor to år efter det tidspunkt han har modtaget varen, mister han retten til at påberåbe sig fejl, til genstand for en garanti eller lignende.

 

 

 

VII. Bekæmpelse af kreditkortsvindel 

For at sikre sikker betaling ved benyttelse af vegaoo.dk bliver en sikker betalingstjeneste vedligeholdt af vores bankpartner Ogone. Denne service omfatter standard SSL-sikkerhed. Fortrolige data sendes direkte i krypteret form til bankens server uden nogensinde at passere gennem vores fysiske interne servere. Alle betalinger foretaget med et betalingskort sender en anmodning om tilladelse til din bank. Betalingen leverer et elektronisk certifikat, der tjener som bevis for beløb og dato for transaktionen i overensstemmelse med bestemmelserne i artikel 1316 og den borgerlige lovbog

 

Deguisetoi.fr forbeholder sig retten til at kontrollere de personoplysningen som kunden har angivet, og til at tage alle nødvendige foranstaltninger til at kontrollere, at den person der debiteres er den samme der lavede bestillingen. Denne kontrol kan ske i form af en anmodning om legitimationsoplysninger og / eller bevis på adresse eller bankoplysninger. Hvis svaret fra kunden for sådan en anmodning ikke er modtaget indenfor to dage, vil ordren blive annulleret automatisk uden mulighed for at klage. Deguisetoi.fr har også ret til straks at annullere en ordre, der omfatter flere af de risikofaktorer, der kendetegner betalingskortsvindel.

 

 


VIII. Fortrydelsesret

 

Kunden har i overensstemmelse med loven 14 kalenderdage fra modtagelsen af varerne, til at udøve deres fortrydelsesret. 
For at udøve fortrydelsesretten skal du kontakte os med din beslutning om at trække dig ud af kontrakten ved en erklæring (E-mail).

 

Eller på e-mail: [email protected]

 

Hvis du ønsker, kan du benytte dig af vores kontaktformular.

Du har ret til at fortryde, og udøve din fortrydelsesret har ingen sanktioner. Derimod kan det ske at vi beder om erstatning for produktet hvis du har benyttet det på en måde som afviger fra forbrugerkøbeloven. Du er ansvarlig for kompensation af produktet i situationer hvor produktet er blevet håndteret på en måde som afviger fra måden det skal håndteres normalt eller en måde hvorpå det er undersøgt af kunden. En normal behandling af produktet inkluderer at undersøge dets natur, egenskaber og funktion uden at skade det.

 


Hvis du ønsker at benytte dig af din fortrydelsesret, skal du:

 

-     Returnere produktet senest fjorten dage (14) efter du har kontaktet os og berettet at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

 

-     Returnere produktet til:

 

SHOPRUNBACK DK / Jadeo-DéguiseToi

Nordager 28

6000 Kolding

Denmark

 

 

-       Du står selv for samtlige returomkostninger.

Udøvelsen af retten til fortrydelses medfører at du vil blive refunderet senest 14 dage efter vores modtagelse af varen, eller fra det tidspunkt du har sendt os en kvittering for afsendelse af pakken som bevis på at pakken er på vej. Vi refunderer din ordre og leveringsomkostninger hvis du sender hele ordren retur (eksklusiv de ekstra omkostninger til afsendelse, hvis du vælger en anden leveringsmetode end standard levering)

Vi vil foreslå at du ringer til vores kundeservice via din kundekonto hos os, hvis du ønsker at udøve din ret til at annullere købet. Husk at gemme beviserne når du har kontaktet os, såsom e-mail og en kvittering fra posthuset. Disse er gode at have, hvis der er en tvist vedrørende den lovpligtige periode.

 

 

 

IX. Retur og tilbagebetaling

 

Returvilkår:

 

For at returnere eller bytte et produkt, skal du gøre dette:

-     Log ind på din konto med din emailadresse og dit kodeord

-     Under rubrikken ”Mine bestillinger” finder du  "Lav eller følg en returnering"

 

OBS! Husk at returnere eller bytte indenfor 14 dage efter du har modtaget bestillingen!

For at returneringen skal være gyldig, skal du returnere produktet i originalpakningen inkluderet produktbladet. Det er okay hvis du har prøvet produktet en enkelt gang kort, men returner ikke et produkt du allerede har brugt. Produktet skal returneres i sin helhed med alt tilbehør som indgår i pakningen. Vegaoo kan modregne leveringsomkostninger hvis du har bedt om en leveringsmetode der ikke er standard (DHL ekspress ikke standard). 

 

 

Pakken skal sendes til:

 

SHOPRUNBACK DK / Jadeo-DéguiseToi

Nordager 28

6000 Kolding

Denmark

 

 

Læg venligst mærke til at alle returudgifter dækkes af kunden.


Af hygiejniske eller helbredsbeskyttende årsager kan visse produkter ikke returneres, og ingen returnering eller bytte kan gennemføres. Produkter som omfattes af dette er tandproteser, slik, sminke (øjen-, ansigts- og kropssminke, læbestift, sminkepensler, lipgloss) og kontaktlinser.
Af sikkerhedsmæssige grunde, tager vi ikke imod fyrværkeri og spraydåser.

 

 

 

X. Kundeservice

Du er mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice hvis du har spørgsmål.

Vi er tilgængelige på telefonen mandag til fredag fra 09-17 på +45 32 71 97 18

 

Du kan selvfølgelig også fange os på mailen [email protected]


Måske foretrækker du at sende et brev?

 

Vegaoo.dk

Service Client

45 rue Santoyon

38070 Saint Quentin Fallavier.

 

 


XI. Immatrielle rettigheder

 

Al tekst, alle kommentarer, artikler, illustrationer og billeder som udgives på vegaoo.dk er beskyttet af ophavsretten og de immaterielle rettigheder som gælder i hele verden. Selv privatbrug omfattes af forskellige bestemmelser og er begrænset af lovene omkring immaterielle rettigheder.

 

 


XII. Databeskyttelse

 

DATABESKYTTELSESFORORDNING - GDPR: HÅNDTERING AF DIN ADRESSE OG KØBSDETALJER PÅ VEGAOO.DK

 

Den 25. maj 2018 træder en ny lov, kaldet GDPR, i kraft. Denne lov gælder i hele Europa og erstatter dermed PUL, Personoplysninger Act. Formålet med GDPR er, at alle organisationer, forhandlere og virksomheder bør tage større ansvar for at kontrollere og administrere kundeoplysninger.

Vi har ret til at foretage ændringer og opdateringer af vores databeskyttelse, og du bør altid gennemgå vores vilkår, inden du foretager din bestilling. Når du bruger vores online butik www.vegaoo.dk, accepterer du vores databeskyttelsesvilkår. Hvis du har spørgsmål om databeskyttelse, bedes du kontakte os på:

E-mail: [email protected]

Telefon: 32 71 97 18 (9 - 17  alle hverdage)

 

 

HVEM ER VI?

 

Vegaoo.se tilhører Jadeo France Group, som har flere onlinebutikker, der sælger kostumer, tilbehør og festartikler. Vores kontor er placeret på følgende adresse:

45 rue de Santoyon

38070 St Quentin Fallavier

Frankrig

 

Momsregistreringsnummer: FR17500375795

Selskabets administrerende direktør er Sylvain Ferreira. Jadeo France har aktiviteter i over 14 lande.

 

 

HVILKEN TYPE INFORMATION OPBEVARER VEGAOO.DK OM MIG?

 

Når kunden foretager en ordre i vores onlineshop, indsamler vi oplysninger for at kunne tilbyde en velfungerende service, som f.eks. At levere produkter til kundens angivet adresse. For at kunne udføre denne service har vi brug for følgende oplysninger:

For- og efternavn
Adresse, postnr og by
Telefon
Ved betaling er det vores partnere Ogone, Klarna og Paypal, der håndterer dine oplysninger. De bruger de nuværende sikkerhedsprotokoller for at sikre en sikker betaling. Dine betalingsoplysninger går aldrig igennem vores servere og gemmes ikke hos os.
I særlige tilfælde kan vi bede dig om at udfylde dine bankoplysninger i form af IBAN- og BIC-kode på din kundekonto for at kunne udføre en transaktion til din konto. Bemærk at det er umuligt at trække penge fra din konto med disse oplysninger - vi kan kun sende penge til dig via disse oplysninger.
Din IP-adresse er knyttet til din kundekonto for at sikre, at tredjeparter ikke har adgang til oplysningerne i din konto.

 

 

HVORDAN SAMLER VEGAOO.DK MINE OPLYSNINGER?

 

Vegaoo.dk indsamler oplysninger under europæisk lov af personer, der bruger onlineshoppen Vegaoo.dk. Dataindsamling sker, når:

 

 • Kunden opretter en konto
   
 • Kunden tilmelder sig nyhedsbrev eller tilbud fra Vegaoo.dk
   
 • Når kunden foretager en ordre eller en retur på hjemmesiden
   
 • Når kunden kontakter kundeservice
   
 • Når kunden deltager i konkurrencer på siden
   
 • Når kunden surfer på siden og læser om forskellige produkter
   
 • Når kunden skriver en anmeldelse eller kommentarer på en artikel
   
 • Når kunden deler en mening med en ven ved at sende en email fra en produktside
   
 • Når kunden deler en produktside på Facebook, Google+, Twitter, Pinterest
   
 • Når du køber, modtager du en kvittering som gemmes i 10 år i henhold til den franske regnskabslov
   

Vi bruger cookies. En cookie er en tekstfil, der er gemmes på din computer. Cookies er nødvendige for at forbedre hjemmesiden for kunden. En permanent cookie forbliver hos besøgende i en vis periode. Sessioncookies gemmes midlertidigt i computerens hukommelse, mens kunden er på websiden. Sessionscookies forsvinder, når du lukker din browser. Vegaoo.dk bruger i sin daglige drift Google Analytics, som er et værktøj til at forstå, hvordan besøgende bruger onlineshoppen. Oplysningerne fra dette analyseværktøj er baseret på cookies. Oplysningerne via Google Analytics lagres ikke på Vegaoo.dk. Det er i stedet på Googles servere i USA/Irland, der findes disse oplysninger. Det, vi lærer fra Google Analytics, er, hvor mange besøgende webshoppen har, hvilke produkter der bliver besøgt, og hvilke søgeord der bruges. Dette hjælper os med at forbedre webshoppens indhold, navigation og struktur. Vi kan også bruge oplysningerne til at forsøge at forstå, hvilken slags produkter vi bør erhverve for at udvide vores sortiment efter kundens behov.

 

 

Cookie Type Beskrivelse  Anvendelse 
Indentifikation   

SID, SSID, SAPISID   

Vi ser de forskellige anmodninger en bruger gør under den aktuelle session.
Navigation

siko_cookie_sfi,

silo_cookie_sfi[id],

siko_coolie_sfi[cle]

Identificerer brugerens navigation mellem sider frem til varekurven (detaljer om tilføjede varer, rabatkoder ...)

 

Cookie Type    Leverandør    Beskrivelse    Anvendelse   
Analyse

Google Analytics

UTMA, UTMB, UTMC, UTMV, UTMZ

Webanalyseværktøj, der gør det muligt for webstedsejere at se webstedets brugeradfærd:

besøgte sider, tid på hver side og søgeord osv.

Google-tjeneste, der hjælper websiteejere at 

få mere information om brugervaner.

Analyse Eulerian Technologies

Webanalyseværktøj, der gør det muligt for webstedsejeren at se webstedets brugeradfærd:

besøgte sider, tid på hver side eller søgeord.

Eulerian-teknologien hjælper webstedsejere med at

få mere information om brugerens vaner.

Marketing Google Adwords Conversion For at kunne bruge online marketingkampagner i søgemaskiner.

Vi bruger Google Adwords-cookies til at se annonceringsaktivitet i

Google-netværket og tilbyde annoncering til brugere.

Navigation

Cedexis cedexisSessionId

Måleværktøj til indlæsning af sider. Med dette, kan vi måle indlæsningstiden af vores hjemmeside.
Navigation Paypal Denne cookie er genereret af PayPal og tilbydes af PayPal Inc. Med denne cookie kan vi tilbyde PayPal som betalingsløsning til vores kunder.
A/B Test Kameleoon Værktøjer til udførelse af A / B-test.

Dette giver os mulighed for at udføre A / B (grafisk) test og forbedre ergonomien

på vores hjemmeside for besøgende.

Adfærdsbaseret annoncer  

Criteo, ACDC, UDC, UIC, UID

Samler oplysninger om begivenheder i forbindelse med brugeren på

webstedet (antal sider vist, produkter vises, søgninger foretaget).

Denne cookie giver os mulighed for at lave personlige annoncer og tilbud på websider,

som vores partnere har, så du kan se vores produkter, når du browser på andre sider.

Adfærdsbaseret annoncer   Trade doubler Tradedoubler-cookies bruges til at måle sidetrafik. Hjælper os med at se, hvilke besøgende der kommer fra vores partners hjemmesider.
Adfærdsbaseret annoncer   Google Dynamic Remarketing Værktøjer, der opretter annoncer på forskellige websteder. Viser annoncer på nettet for specifikke produkter, du har besøgt.
Adfærdsbaseret annoncer   DoubleClick Værktøjer, der genererer annoncer på forskellige websteder.

Hjælper os med at placere personlige annoncer på andre websider. Det hjælper os med at

forbedre vores analyser, så vi ikke viser den samme annonce to gange for den besøgende.

Sociale Medier

Youtube, Facebook, Twitter, Pinterest

Cookies er nødvendige, når sociale medier bruges. Du kan få flere oplysninger om

disse cookies på de websteder og sociale medier, hvor du er registreret.

Styrer interaktionen med widgest på siden.

 

 

HVORDAN BRUGER VEGAOO.DK OPLYSNINGERNE?

 

De ovennævnte oplysninger anvendes som følger:

Kundeservice: Når du kontakter kundeservice, skriver vi en kommentar i vores system, så alle medarbejdere kan tilbyde dig service uden at skulle gentage din sag. De små kommentarer, der beskriver interaktionen vi havde med kunden, giver os mulighed for at tilbyde en glattere og mere givende kundeoplevelse. Du har ret til at få adgang til de oplysninger, der er skrevet om dig og din konto.
Kundekonto: Dine personlige oplysninger såsom dit navn, adresse, telefonnummer og tidligere ordrer gemmes i vores system. Ideen er, at du ikke behøver at indtaste oplysninger igen og igen for hver ordre du laver hos os. Ordrehistorikken giver dig også mulighed for at følge dine ordrer og giver dig mulighed for elektronisk at underrette os om retur og klager.
Nyhedsbrev: Når du abonnerer på vores nyhedsbrev, vil din email adresse blive tilføjet til en mailingliste. Meddelelsen, der sendes ud, indeholder tilbud, der ofte er eksklusive for personer, der har valgt at abonnere på nyhedsbrevet.

 

 

SÆLGER VEGAOO.DK MINE INFORMATION TIL EN TREDJEPART?

 

Vegaoo.dk sælger eller udlejer ikke oplysninger til tredjepart. I nogle tilfælde skal vi give dine oplysninger til virksomheder, vi køber en tjeneste for at tilbyde dig komplet service. De virksomheder, vi deler dine personlige oplysninger med, er:

 

 • Vi sender din email, fragtadresse og telefonnummer til DHL.
 • Vi sender din email til Paypal og Klarna
   

Husk at også omhyggeligt gennemgå vores tredjeparts datasikkerhedspolitik, som du finder på deres hjemmesider.

 

 

 

HVORDAN KAN VEGAOO.DK GARANTERE AT MINE INFORMATIONER ER SIKRET?

 

Vi bruger nuværende og juridiske ressourcer til at sikre sikkerheden af personoplysninger. For eksempel, når du betaler med betalingskort via vores hjemmeside, krypteres oplysningerne ved hjælp af en nuværende SSL-protokol, så oplysningerne overføres sikkert til Ogone, der tager sig af betalingen. Dine kortoplysninger gemmes aldrig i vores systemer. Vi tager også sikkerhedsforanstaltninger, når du vil betale med kort på telefonen, når du taler med vores kundeservice. Vores kundeservice er trænet i vores sikkerhedspolitik, herunder ikke at gentage de tal, du læser højt. 

 

 

 

HVORDAN KAN JEG BRUGE MINE RETTIGHEDER TIL AT BEGRÆNSE DEN MÆNGDE MARKEDSFØRING JEG BLIVER EKSPONERET FOR?

 

Du kan når som helst vælge at afmelde dig vores nyhedsbrev ved at følge instruktionerne i slutningen af hvert nyhedsbrev eller ved at kontakte os.

 

 

 

HVORDAN KAN JEG ØNDRE ELLER SLETTE MINE OPLYSNINGER OG PERSONLIGE DATA?

 

Du kan til enhver tid logge ind på Vegaoo.dk og ændre oplysningerne på din kundekonto. For at blive fuldstændigt slettet fra vores system, bedes du kontakte os på [email protected] eller nå os mellem kl. 9-17 (hverdage) på 32 71 97 18

 

Luk vinduet
Modtag fordele
10%*
Tilmeld dig
vores nyhedsbrev