Tiktok Tiktok Pinterest Twitter Youtube Facebook Instagram Location Close Close alternate Search Arrow Heart House Double Arrow cardboard Print Burger
45 3271 9718 - Vi står klar til at hjælpe dig via e-mail ([email protected]) eller telefon 9-17 mandag-fredag
Kundeservice åben
Vi leverer til din hjemmeadresse Hurtig levering med DHL eller Postnord! Fuld 14-dages returret!

halloween kostumer

Klar til den store Halloweenfest?

Skal du klæde dig ud som Zombie-sygeplejerske eller måske som spøgelse? Vi har et Halloween kostume til enhver der ønsker at klæde sig ud. Har du brug for usædvanlige ideer? Hvad med en zombie-pirat eller en Edderkopper-kvinde. Du kan også vælge at klæde dig ud som noget af det mere kendte? For eksempel Jokeren™ fra The Dark Knight™ i lilla dragt, en sexet Cruella DeVille™ med de røde handsker eller den blodige Snehvide™. Der er også masser af sjove Halloween parkostumer der vækker opmærksomhed - for eksempel zombie-footballspillere og zombie-cheerleadere.

Det kan også være at du kigger efter det sjove Halloween tilbehør. Fra de udøde har vi en masser sjove accessories i rød og orange: djævlehorn, kapper og en trefork. De fleste af vores spændende outfits er i sort og kan derfor bruge nogle farver for at skabe opmærksomhed. Hvide tænder, en flot heksenæse eller måske en le til dit Døden-kostume? Der er mange forskellige muligheder - vi ønsker bare at du får den bedste aften!

Jo mere skræmmende, jo bedre!

Leder du efter den bedste makeup og sminketips hertil, så behøver du ikke kigge længere: Vi har sørget for at få makeup til sorte pirat-tænder, selvlysende kontaktlinser til dæmoner eller den hvide primer til et blegt vampyransigt. Makeuppen skal være fantastisk. Halloween-makeup er sjovt og spændende, men er ikke så svært at lave. Det er også interessant at bevæge sig ind i 'Dia de los Muertos'-universet. Det er den spændende fest for livet og døden der stammer fra Mexico. Der er flotte Halloween kostumer til både mænd og kvinder, drenge og piger - og et enkelt til din hund! Der er smukke Halloweenkostumer, frække Halloweendragter og det mest imponerende tilbehør du kan forestille dig.
see more
FILTERS

Dine valg :

Vi har modtaget din anmodning.