32 71 97 18
 Kundeservice åben  Mere information
 
 
 
 

Åbent mandag, onsdag og fredag 9:00-13:00

 
 
 
 
 • Www.vegaoo.dk
 • Video
 • Alle videoer
 • HALLOWEEN OPSKRIFT: HEKSENS FINGRE
 • HALLOWEEN OPSKRIFT: HEKSENS FINGRE

  DEN ULTIMATIVE OPSKRIFT TIL AT OVERRASKE DE SØDTANDEDE HALLOWEEN-GÆSTER

  DEN ULTIMATIVE OPSKRIFT TIL AT OVERRASKE DE SØDTANDEDE HALLOWEEN-GÆSTER Med vores tips, får du den heftigste Halloween buffet. De her heksefingre er gode men ser rystende ud! Disse tager kun et par minutter at lave, så du kan bruge din tid på at gøre dig klar til om aftenen i stedet for at stå i køkkenet hele dagen. Det her er en opskrift der er nem at lave i familien eller med vennerne. For at forberede disse snacks, skal du bruge:

  Mørdej,
  Hele smuttede mandler
  Ketchup.

  Forvarm ovnen til 180?C. Rul dejen ud og skær rektangler du ruller til små pølser på tykkelse med fingre. Før dejpølserne over til en ovnplade beklædt med smurt papir. Efterlad rigeligt plads imellem dejpølserne.
  Skær 3 små snit i hver dejpølse så de skal forestille fingerens led. Mandelen presser du længst ude på den ene ende, så den bliver heksens negl. Men tag den af inden du lægger den i ovnen. Du skal altså bare skabe hulrummet til 'neglen'.
  Bages til dejen bliver gyldenbrun (ca. 15 minutter). Tag derefter fingrene ud og lad dem køle af. Sæ fingrene på et serveringsfad og dryp nogle dråber ketchup på enderne og sæt mandlen i hulrummet du har skabt tidligere. Dette er en rigtig hårrejsende opskrift som er perfekt til Halloween! Velbekomme!


  Facebook
  Pinterest
  Twitter
  Luk vinduet
  Modtag fordele
  10%*
  Tilmeld dig
  vores nyhedsbrev