32 71 97 18
 Kundeservice åben  Mere information
 
 
 
 

Kundeservice har åbent hverdage mellem 9:00-13:00 & 14:00-17:00

 
 
 
 
Charleston

Charleston kostumer til voksne

94 produkter
 
Dine valg :
FILTER
Fester
Farver

Great Gatsby-festen starter her!

Hvad har The Great Gatsby med Charleston at gøre? Her hos vegaoo.dk er begge to meget populære. Når de så endda deler univers, så kan man ikke andet end at glæde sig. Der er heldigvis, synes vi, begyndt at skyde mange Great Gatsby-fester og Charleston-fester op, og det er en fantastisk mulighed for at iklæde sig fantastiske kostumer, kjoler og jakkesæt.
Har du for eksempel set vores flotte Charlestonkjoler og kostumer? De findes i alle former, farver og længder. Det kan være at du har mere lyst til at kigge på vores fantastiske Charleston kostumer til mænd? Der er alt fra flotte veste til de stribede jakkesæt som var så sigende for den periode


Det er billigere end du tror

Det koster ikke en formue at få lov til at iklæde sig de helt rigtige Charleston kostumer. Vi hos Vegaoo.dk sørger for at du har råd til det Charleston-kostume du kunne tænke dig. Der er kostumer i alle prisklasser og til alle pengepunge. Det er lige meget om du leder efter et billigt Charlestonkostume eller et stort udstyrsorgie, så er du kommet til det rette sted. Kig ind forbi vores store sektion, og så vil vi glæde os til at se dig!

Sorter efter :
 
 

Kostumer til voksne

Luk vinduet
Modtag fordele
10%*
Tilmeld dig
vores nyhedsbrev