32 71 97 18
 Kundeservice åben  Mere information
 
 
 
 

Kundeservice har idag åbent mellem 9:00-13:00 & 14:00-17:00

 
 
 
 
Halloween

Halloween kostumer til voksne

932 produkter
 
Dine valg :
FILTER
POPULÆRE TEMAER
Tema
Varemærker
Farver

HALLOWEENKOSTUMER FOR ENHVER SMAG

Halloween er en af vores favoritfester her hos Vegaoo.dk. I Norden ha vi ikke endnu taget hele den amerikanske Halloween-tradition ind, og om det kan man tænke hvad man vil. Vi har nu heldigvis også vores egen måde at fejre Halloween: Vælg et kostume og mød vennerne til hjemmefesten eller i byen. Det her er virkelig en aften hvor det gælder om at imponere vennerne med et fedt Halloween-kostume. Vi har mange forskellige Halloween-kostumer til voksne. Mange vælger en fræk fortolkning af et traditionelt Halloween-kostume. Vi synes at alle fortolkninger er cool! Vi har noget for enhver smag og alle størrelser. Det er bare at vælge kostumet, og derefter gøre klar til den store fest. Det herlige ved Halloween, er at der findes så mange forskellige muligheder. For de Halloween-entusiaster, som gerne vil være unikke tilbyder vi en stor mængde forskellige Halloween-kostumer og kostumetilbehør. Hvad siger du til at tage et traditionelt og sødt fe-kostume, plette det i vores kunstige blod, lægge noget hvid sminke, sætte nogle farvede kontaktlinser i, og finde et legetøjsvåben som tilbehør. Sød fe? I think not! En zombie-prinsesse! I vort massive udbud af halloween-kostumer til voksne finder du uden tvivl noget til din unikke smag.


Find det rette for dig!

Det er sjovt at tiltrække sig stjålne blikke en gang i mellem, ikke? Halloween er årets bedste fest, når det kommer til at klæde sig både kreativt og sexet ud. Opdag vores sexede halloween-kostumer og lad dig inspirere. Vores sexede Halloween-kostumer! Vi hos Vegaoo.dk følger om nogen med i forskellige trends rundt om i verden. Når Halloween nærmer sig, deler vi ud af vores viden og idéer om forskellige trends for Halloween-kostumer til voksne. Vi tilbyder dig altid udklædninger som er på mode nu og her, men også gode, gamle klassikere og helt unikke udklædninger, du ikke har set tidligere.
Tænk på, at vi har nettets største udbud af ikke bare udklædninger, men også af tilbehør til kostumer. Det betyder at du har en enorm mængde forskellige kombinationer. Du kan derfor skræddersy dit eget Halloween-kostume. Vil du være en varulv i prinsessekostume? Den klarer vi!
Det er sjovt at tiltrække sig stjålne blikke en gang i mellem, ikke? Halloween er årets bedste fest, når det kommer til at klæde sig både kreativt og sexet ud. Opdag vores sexede halloween-kostumer og lad dig inspirere. Vores sexede Halloween-kostumer fungerer lige så godt til en tur i byen, som til en rigtig hyggelig hjemmeaften. Det er bare at vælge og vrage! Vi har noget for enhver smag og alle størrelser. Flere sexede Halloween-kostumer i Danmark til lavere priser!

Sorter efter :
123...20>>
 
 
123...20>>

Kostumer til voksne

Luk vinduet
Modtag fordele
10%*
Tilmeld dig
vores nyhedsbrev