Tiktok Tiktok Pinterest Twitter Youtube Facebook Instagram Location Close Close alternate Search Arrow Heart House Double Arrow cardboard Print
45 3271 9718 - Vi står klar til at hjælpe dig via e-mail ([email protected]) eller telefon 9-17 mandag-fredag
Kundeservice åben
Vi leverer til din hjemmeadresse Fuld 14-dages returret!

Parkostume Mario™ og Luigi™ barn

Inkluderer
1 Mariokostume 1 Luigikostume


Details

434,- ekskl. moms 521,-

Tilføj til varekurv ficheproduit.validermodification
 • Ekspres-forsendelse fra 24 timer
 • Hurtig levering med DHL Express
 • Sikker betaling

Beskrivelse

Inkluderer
1
 • Mariokostume
 • 1 Luigikostume
 • Materiale
  Stof 100% polyester
  Reference
  6VZH
  Returnering mulig
  Ja Se returneringsdetaljer
  Tilgængelig i
  One-size 6VZHU01

  Verdens mest populære VVS'er

  Dette parkostume med Mario™ og Luigi™ til børn er under officiel Super Mario Bros™ licens fra Nintendo™. Sættet består af Mario- og Luigikostume til børn.

   

  Mario­™ kostume fuldragt barn

   

  Dette Mario­™ kostume til børn består af en heldragt, en hat og et falsk Mario-overskæg. Fuldragten forestiller den populære VVS-overall i blå-røde Mario-farver. De to gule cirkler forestiller overall'ens knapper. Dragten tilpasses perfekt til din størrelse takkeet være en elastik i ryggen. Den røde Super Mario™ kasket er i hård skum. Et 'M' er skrevet foran på kasketten på hvid baggrund. Det store brune Mario-overskæg er ligeledes inkluderet.

   

  Luigi­™ kostume barn

   

  Dette Luigi™ kostume til børn er under officiel Mario™ licens. Kostumet inkluderer en fuldragt, en grøn kasket og et falskt overskæg. Fuldragten forestiller den blå-grønne Luigi, Mario's bror. Dragten tilpasses perfekt til din størrelse takket være en elastik i ryggen, og lukkes nemt med velcro i ryggen. Kasketten er i skum, med et 'L' for Luigi på forsiden. Overskægget er mørkebrunt og klistres på.

   

  Dette Mario- og Luigi parkostume til børn vil være perfekt til at gå på opdagelse efter nye eventyrer til en udklædningsfest med videospil-tema eller eller under karneval.

  Leverance

  3-4 arbejdsdage DHL Eco

  91 Kr.

  1-2 arbejdsdage DHL Express

  159 Kr.

  4-6 arbejdsdage Postnord

  76 Kr.

  Der leveres ikke i weekender, så det er vigtigt at du dobbeltchecker leveringsadressen og den estimerede leveringsdato inden du laver din bestilling.

  Vi har modtaget din anmodning.