Tiktok Tiktok Pinterest Twitter Youtube Facebook Instagram Location Close Close alternate Search Arrow Heart House Double Arrow cardboard Print
45 3271 9718 - Vi står klar til at hjælpe dig via e-mail ([email protected]) eller telefon 9-17 mandag-fredag
Kundeservice åben
Vi leverer til din hjemmeadresse Fuld 14-dages returret!

Parkostume hippie med farver til voksne

252,- ekskl. moms 303,-
278,- ekskl. moms 334,- -10%

Tilføj til varekurv ficheproduit.validermodification
  • Ekspres-forsendelse fra 24 timer
  • Hurtig levering med DHL Express
  • Sikker betaling

Beskrivelse

Materiale
100% polyester
Vedligeholdelse
Skal vaskes i hånden
Reference
51FD
Returnering mulig
Ja Se returneringsdetaljer
Tilgængelig i
One-size 51FDU01

Flower Power!

Hippiekostume til mænd 

Iført dette hippiekostume ser du ud som om, du lige er trådt ud af 1960'erne. Kostumet består af en trøje med en påsyet vest, bukser, et bælte, et pandebånd og en flot halskæde (paryk er ikke inkluderet). Trøjen er hvid, og har en multifarvet vest påsyet. Mønstret på vesten består af blomster og forskellige symboler. Bæltet hører til vesten. Bukserne er blå, og har detaljer i samme stof som jakken. Pandebåndet med målene 124 x 5 cm sætter prikken over i'et. Halskæden består af en 8 cm (i diameter) Peace-medaljon på sort snor. 

 

Hippiekostume kvinde:

 

Denne voksendragt forestiller et hippieoutfit. Den består af en t-shirt med en snydevest, et par bukser og en halskæde (briller og sko indgår ikke). T-shirten er lavet i tyndt, hvidt polyester. En multifarvet vest er syet fast på t-shirten. Vestens nederste del er klippet med jævne strimler. Et blomstermønster er på både jakke og buksers nedre del. Bukserne er lavet i gråt polyester og er i bootcutmodel, en meget typisk trend fra 60'ertiden. Taljen er elastisk så kostumet er behageligt at bære samtidig med at det fremhæver taljen. Peace and Lovehalskæden på 2 cm i diameter fuldender udklædningen. 

 

Dette er det perfekte parkostume til en hippiefest

Leverance

3-4 arbejdsdage DHL Eco

91 Kr.

1-2 arbejdsdage DHL Express

159 Kr.

4-6 arbejdsdage Postnord

76 Kr.

Der leveres ikke i weekender, så det er vigtigt at du dobbeltchecker leveringsadressen og den estimerede leveringsdato inden du laver din bestilling.

Vi har modtaget din anmodning.