Tiktok Tiktok Pinterest Twitter Youtube Facebook Instagram Location Close Close alternate Search Arrow Heart House Double Arrow cardboard Print
45 3271 9718 - Vi står klar til at hjælpe dig via e-mail ([email protected]) eller telefon 9-17 mandag-fredag
Kundeservice åben
Vi leverer til din hjemmeadresse tilfredsstillet eller refunderet Det bredeste udvalg !

Parkostume Harley Quinn™ og Jokeren™

906,- ekskl. moms 1 087,-

Vi anbefaler disse artikler :

Tilføj til varekurv ficheproduit.validermodification
  • Ekspres-forsendelse fra 24 timer
  • Hurtig levering med DHL Express
  • Sikker betaling

Beskrivelse

Reference
4ZZE
Returnering mulig
Ja Se returneringsdetaljer
Tilgængelig i
One-size 4ZZEU01

Terrorisér Gotham i dette perfekte parkostume!

Harley Quinn kostume til kvinder:

 

Denne udklædning som Harley Quinn ™ til kvinder  er officielt licenseret af Batman Arkham City ™. Det består af en top, et par ankelbukser, en choker, et par handsker og et bælte (Sko er ikke inkluderet). Den flotte, korte top er sort. På forsiden har den en påsyet bordeaux vest i imiteret læder med en snøring. Toppen er også øverst oppe i imiteret læder, i farverne sort til venstre og bordeaux til højre. De elastiske ankelbukser er sorte og lilla. De er stramme og har håndtag i taljen så man lettere kan tage dem af og på. De har også en elastik i taljen. Det sorte bælte i imiteret læder har et sølvskinnende, metallisk spænde og lukkes i ryggen medvelcrbånd. Chokerhalskæden matcher bæltet og lukkes også med velcro. De lange armbeskyttere er lavet i imiteret læder foran og i et stretchstof på bagsiden. Den ene er sort på hånden og rødt på ærmet, mens den anden er rød på hånden og sort på ærmet. Dette komplette Harley Quinn ™ kostume er perfekt til at blive Harley Quinn til en Batman-temafest eller til et karneval!
 
Jokeren Dark Knight™

Dette officielle kostume som Jokeren fra Dark Knight™ til voksne består af en jakke med indbygget skjorte, slips og vest, et par bukser og en halvmaske i latex (Handsker og sko er ikke inkluderet). Kostumet er perfekt til at skabe kaos i Gotham City.

 

Leverance

3-4 arbejdsdage DHL Eco

91 Kr.

1-2 arbejdsdage DHL Express

159 Kr.

4-6 arbejdsdage Postnord

76 Kr.

Der leveres ikke i weekender, så det er vigtigt at du dobbeltchecker leveringsadressen og den estimerede leveringsdato inden du laver din bestilling.

Vi har modtaget din anmodning.