Tiktok Tiktok Pinterest Twitter Youtube Facebook Instagram Location Close Close alternate Search Arrow Heart House Double Arrow cardboard Print
45 3271 9718 - Vi står klar til at hjælpe dig via e-mail ([email protected]) eller telefon 9-17 mandag-fredag
Kundeservice åben
Vi leverer til din hjemmeadresse tilfredsstillet eller refunderet Det bredeste udvalg !

Beskrivelse

Inkluderer
Kjole
 • Hat (43 cm i diameter)
 • Materiale
  100% polyester
  Reference
  4Y95
  Returnering mulig
  Ja Se returneringsdetaljer
  Tilgængelig i

  En førsteklasses heks!

  Dette -heksekostume til kvinder består af kjole og hat (smykker og sko medfølger ikke). Den halvlange kjole har et korset i lilla satin dekoreret med sølvfarvet edderkoppespind, edderkopper og sort blonde. Udringningen er et dybt v med en sølvfarvet broche i metal i midten. Korsettet lukkes på ryggen med lilla snører som mindsker taljen og markerer barmen. Skørtet har et asymmetrisk snit og er længere bagpå. Det består af flere lag lilla og sorte stofstykker, der er dekoreret med sølvfarvet spindelvæv. Kjolen er ikke gennemsigtig. Snittet afslører stoffets satinlignende bagside. En tyk elastik i livet holder kjolen på plads. Looket fuldendes med den spidse hat, der matcher kjolen og korsettet. En premium udklædningen, med optimal komfort og høj kvalitet. En utrolig flot hekseudklædning, som vil imponere til halloween eller en hver anden udklædningsfest!

  Leverance

  3-4 arbejdsdage DHL Eco

  91 Kr.

  1-2 arbejdsdage DHL Express

  159 Kr.

  4-6 arbejdsdage Postnord

  76 Kr.

  Der leveres ikke i weekender, så det er vigtigt at du dobbeltchecker leveringsadressen og den estimerede leveringsdato inden du laver din bestilling.

  Vi har modtaget din anmodning.