Pinterest Twitter Youtube Facebook Instagram Location Close Close alternate Search Arrow Heart House Double Arrow cardboard Print
Kontakt os på vores mail [email protected]
Kundeservice åben
Vi leverer til din hjemmeadresse

Beskrivelse

Inkluderer
Nederdel
 • Vinger
 • Tryllestav
 • Diadem
 • Reference
  4SR2
  Returnering mulig
  Ja Se returneringsdetaljer
  Tilgængelig i

  Vær en flagermus til halloween!

  Dette flagermussæt til børn består af en nederdel, et par vinger, en tryllestav og et diadem (trøje, strømpebukser og sko er ikke inkluderet). Nederdelen er fremstillet af et satinlignende stof med sorte og hvide striber. Det har et tilhørende hvidt tylskørt. Nederdelen er ca. 24 cm lang, og har elastik i taljen. Vingerne er lavet af sort tyl, og dekoreret med sølvfarvet glitter. De sidder fast på ryggen ved hjælp af elastik, og bæres som var de en rygsæk. Tryllestaven er sort, og dekoreret med en sølvfarvet spindelvæv. Den er ca. 42 cm lang. Diademet er lavet af sort plastik, og prydes af to sorte følehorn. Sættet er onesize, og passer til børn mellem 3-5 år. Et perfekt sæt hvis man vil være både sød og charmerende til halloween.

  Leverance

  3-4 arbejdsdage DHL Eco

  62 Kr.

  1-2 arbejdsdage DHL Express

  159 Kr.

  4-6 arbejdsdage Postnord

  74 Kr.

  Bestiller du inden kl 15 fra mandag til fredag, sendes ordren afsted samme dag!

  Der leveres ikke i weekender, så det er vigtigt at du dobbeltchecker leveringsadressen og den estimerede leveringsdato inden du laver din bestilling.

  Vi har modtaget din anmodning.