Tiktok Tiktok Pinterest Twitter Youtube Facebook Instagram Location Close Close alternate Search Arrow Heart House Double Arrow cardboard Print
45 3271 9718 - Vi står klar til at hjælpe dig via e-mail ([email protected]) eller telefon 9-17 mandag-fredag
Kundeservice åben
Vi leverer til din hjemmeadresse Fuld 14-dages returret!

Beskrivelse

Inkluderer
2 skattekister, 8 guldmønter, kompas, kort, skelet, øjeklap, ørering og halskæde
Reference
4QRG
Returnering mulig
Ja Se returneringsdetaljer
Tilgængelig i

Bliv den farligste pirat på de syv have!

Dette prirat-sæt har mange dele. Der er to skattekister. Den en er 8,5 x 5 cm og den anden er 3,5 x 2,5 cm. Skatten består af 8 guldmønter. Mønterne er af plastic og 3,5 cm i diameter. Et kompas og et skattekort fører dig direkte til den store skat. En plastichakke gør at du kan grave den eftertragtede skat op. Den er 7,5 cm lang. Et lille skelet vogter dine gyldne mønter. Tilsidst er der en øjeklap, en ørering, og en halskæde, der gør dig til en rigtig blodtørstig pirat. Den sorte klap for øjet sidder fast med et elastikbånd om hovedet. Øreringen forestiller en kreol og sættes fast med et clips. Halskæden har en gylden mønt forenden af kæden. Skal du udklædes som pirat er dette sæt perfekt til kostumefesten. ?© Copyright Widmann SRL".

 

© Copyright Widmann SRL

Leverance

3-4 arbejdsdage DHL Eco

91 Kr.

1-2 arbejdsdage DHL Express

159 Kr.

4-6 arbejdsdage Postnord

76 Kr.

Der leveres ikke i weekender, så det er vigtigt at du dobbeltchecker leveringsadressen og den estimerede leveringsdato inden du laver din bestilling.

Vi har modtaget din anmodning.